Cirkel

Met uw steun kunnen we als stichting meer bereiken!

Als onafhankelijke patiëntenorganisatie is de steun van u als patiënt onmisbaar.Wij stellen uw deelname en bijdrage aan de Stichting Dupuytren Nederland buitengewoon op prijs! 

Deelname aan de stichting kost slechts 25 euro per kalenderjaar. 

Waarom deelnemer worden?

Hoe meer Aangesloten deelnemers de stichting heeft, hoe sterker de positie ervan wordt. Meer deelnemers betekent meer activiteiten en meer invloed op onderzoek, behandeling en vergoedingen. Als deelnemer heeft u bovendien zelf invloed op zaken waarvan u vindt dat ze belangrijk zijn.

Bij voldoende aanmeldingen kunnen we de stichting omvormen tot reguliere patiëntenvereniging. Vanaf dat moment behoort onder andere het aanvragen van subsidies tot de mogelijkheden.

Door onderstaand uw gegevens in te vullen en de jaarlijkse bijdrage te storten wordt ook u Aangesloten deelnemer en steunt u direct de stichting Dupuytren Nederland!

Uw bijdrage overmaken

De jaarlijkse bijdrage voor deelname aan de stichting Dupuytren Nederland bedraagt 25 euro per kalenderjaar. De bijdrage is bewust laag gehouden, zodat zo veel mogelijk patiënten deelnemer kunnen worden van de stichting. Deze bijdrage kunt u overmaken op NL58 RABO 0317 9525 95 o.v.v stichting Dupuytren Nederland.

Aanmeldformulier Aangesloten deelnemer

* Met het aanmelden als aangesloten deelnemer gaat u akkoord met de privacy-verklaring van de stichting Dupuytren Nederland.


    Aanmeldingen vanaf 1 september gelden ook voor het daaropvolgende kalenderjaar.

    Wilt u zich afmelden als aangesloten deelnemer? Stuur dan een mail aan info@dupuytren-nederland.nl ovv ‘Afmelding aangesloten deelnemer’.